Stappenplan BTW terugvragen zonnepanelen

BTW terugvragen op je zonnepanelen? Er komt nogal wat bij kijken.

Je bent ineens ondernemer voor de belasting, je krijgt te maken met de zogeheten KOR (kleine ondernemersregeling) en je moet jouw situatie beoordelen.

Doe je het zelf? Dan dien je er echt in te duiken en het stappenplan van Vereniging Eigen Huis te doorlopen. Hier zitten een hoop zijstappen in en vaak weet je niet of je wel echt de goede keuze maakt. Je zal er wel uitkomen uiteindelijk, maar wij weten zeker dat jij je tijd beter kan besteden.

Ons servicepakket voor de teruggave kost je uiteindelijk slechts €65,- excl. btw in plaats van een hoop stress en verloren uren.
Via ons is de aanvraag zo geregeld. Tot in de puntjes.

Stappenplan
BTW Specialist Zonnepanelen

Dien je aanvraag in,
in 5 minuten

We stellen een aantal simpele vragen die met ‘ja’, ‘nee’, een naam of getal te beantwoorden zijn. Alle benodigde informatie vind je terug in de facturen van de zonnepanelenleverancier of de overeenkomst met de energieleverancier. We vragen je bovendien beide documenten mee te verzenden. Tot slot nog even je contactgegevens en jouw werk zit erop.

Wij controleren je aanvraag en starten de procedure

Naar aanleiding van jouw ingevulde gegevens en meeverzonden documenten controleren onze specialisten of alles in orde is. Je hoort van ons of wij de btw terug kunnen vragen. Hierna starten wij de procedure. Wij voeren al het contact met de belastingdienst en houden jou netjes op de hoogte. Zo krijg je duidelijk inzicht wanneer je je geld kunt verwachten.

Jij ontvangt de BTW terug

Zodra de procedure is afgerond, betaalt de belastingdienst de terug te vorderen btw direct aan je uit. Wij vragen in het beginstadium direct de KOR aan zodat je zo snel mogelijk wordt vrijgesteld van verdere administratieve verplichtingen.

× Kan ik je helpen?